onsdag 28 december 2016

Onsdag 28/12-2016 20:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom ur sängen till elva tiden idag. Fick i mi frukosten och tabletten och så ringde jag ett par samtal nä först så stack jag med datorn till posten. Så fixade jag frikort och sedan klippte jag mig och sedan så ringde jag ett par samtal. Så efter detta så gick jag igång med musiken mer om detta nedan. Så till halv fyra så gick jag igång med middagen, hade idag kotletter med stripes och såg en film men såg inte klar den idag den var lång så jag tar det imonn resten men den var okey så lågt jag såg idag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och sedan även en choklad bit det var en japp hasselnöt den var god. Så mer? Nä imonn skall jag köra lite musik igen innan jag sticker till träningen. Hoppas jag att jag får till nu har jag inget mer att tänka på så nu skall jag kunna köra lite bättre på musiken än innan. Så mer? Jo jag tror inte jag får tillbaks datorn förrän till nästa vecka måndag tisdag skulle jag tro. Men vi får se såg idag i appen att den hade gått iväg i alla fall.

TRÄNING: Japp imonn så kör jag igen så jag hoppas att jag sover inatt så kör jag imonn igen.

ROMAN: Ja har kommit igång att läsa igen körde en runda idag för en stund sedan så jag hoppas att jag kommer igång sedan efter jag är klar med låten eller låtarna.

MUSIK: Ja idag kör jag igen och det låter okey men idag kom jag på att jag hade gjort halva versen. Jag gjorde bara två takter inte fyra som jag skulle. Så jag har pillat idag och rättat till lite vi får se hur det blir när jag lägger på trummor till fredag tror jag om låten får lite fart men kanske den är okey vi får se.

TECKNING: Ja skall köra till söndag igen hoppas jag men jag kanske skulle behöva lite mer tid på teckningen ändå vi får se om jag kan få till lite mer tid till detta sedan.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: