torsdag 15 december 2016

Torsdag 15/12-2016 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Men jag vet varför jag sover dåligt nu gjorde det innan med men nu så är jag uppe och smörjer mig innan jag lägger mig det tar en halv timme att smörja och då kan jag inte somna sedan. Så nu går jag och lägger mig en halv timme innan jag skall lägga mig men sover kasst ändå. Så kom ur sängen till tio tiden idag och fick i mig en storfrukost idag med ägg och bacon och lite till. Så sedan har jag spelat pianot idag för att komma på ny låt. Gjorde detta fram till 14:30 då la jag ner och väntade på att klockan skulle slå tre. Då stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag och gick igång med middagen med en gång. Hade köttbullar och mos idag och såg lite på star wars innan jag la ner och fick i mig en kopp kaffe och sedan bäddade jag sängen och nu är jag här. Så mer? Jo jag har bamboo paper och den appen har slutat att fungera och jag satt med supporten men de kunde inte hjälpa jag gillade den men den går inte igång igen nu efter att uppdateringen kom sist från Microsoft. Så mer? Ja imonn skall jag ut och handla lite har nu 200 kvar som skall räcka till den 25è blir hårt men skall gå hoppas jag vi får se hur det går med det. Imonn skall jag ut och köpa lite på lägg och bröd så har jag till den 25é och då kommer mina 200 räcka också.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra men jag hoppade cykeln och gång idag och sedan också stretchen när jag kom hem men jag kommer igen jag tror det blir bättre när jag inte smörjer kroppen mer kommer smörja i två veckor sedan varannandag och sedan två gånger i veckan efter det hoppas jag att jag sover bättre sedan och kör allt på gymmet med.

ROMAN: Ja jag håller upp med detta i två veckor så jag kan få till en låt hoppas jag sedan går jag igång igen då hoppas jag att jag kan sova lite bättre med. (För att jag smörjer lite färre gånger sedan) Jag måste tände ljuset och så kan jag inte sova efter det normalt så ligger jag i mörker innan jag lägger mig och tänder jag då så skiter det sig.

MUSIK: Ja imonn skall jag köra mina två timmar så jag hoppas att jag kommer iväg imonn som jag skall och sedan hem snabbt igen. Har kommit på ett par ackord idag och spelat lite på dem med så jag har lite igång tills imonn.

TECKNING: Ja idag fick jag nästa brev och till söndag kör jag det igen. Skall se på det om ett tag kanske imonn om jag hinner med det.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: