fredag 9 december 2016

Fredag 9/12-2016 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Blir så när jag får ändra i schemat. Så sov inte bra inatt heller kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och tabletten. Sedan tänkte jag ta mig till läkarcentralen och ta prov men såg idag att de stängde till tolv så jag fick hoppa det idag. Så istället så tog jag mig till apoteket och sedan till ICA för lite mat. Sedan hem igen och väntade sedan på att klockan skulle slå tre. När den gjorde detta så stack jag till träningen sedan hem igen. Hoppade stretchen idag och gick igång med middagen. Så efter denna så fick jag i mig en kopp kaffe och så gjorde jag övningarna. Så mer? Jo jag fick ett samtal med idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo jag har haft lite problem med att datorn startar när jag tänder ljuset men idag så kollade jag joypaden och det var den som gjorde att den gick igång så jag flyttade den till annan port och nu är problemet löst.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick okey men jag hoppade cykeln idag var fullt så jag gick och sedan stack jag hem. Så hoppade jag stretchen idag tar igen det till nästa vecka igen då skall jag köra igång igen på riktigt.

ROMAN: Ja vi får se om jag kommer igång igen med denna punkt tills nästa vecka hoppas jag. Har ju legat nere ett tag nu så jag hoppas att jag kommer igen till nästa vecka.

MUSIK: Ja då är det bara pianot kvar nu så har jag mer tid till att göra låtar till onsdagar och fredagar så får vi se om jag kan eller inte. Låtar har jag gjort men de skall vara bra också vi får se hur det blir med det sedan.

TECKNING: Ja skall till söndag köra om allt går som jag vill och det hoppas jag att det gör.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: