fredag 2 december 2016

Fredag 2/12-2016 20:22

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov illa men lite längre på morgonen. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och så väntade jag på att klockan skulle slå tolv. När den gjorde detta så stack jag ner med tvätten och fick in den. Sedan upp igen till ett tiden så var jag nere och hängde upp tvätten sedan iväg till ICA för lite mat. Stannade på pressbyrån och köpte lite mer pengar till kortet idag. Fick 100 rabatt så jag fyllde på med 400 och fick 500 så nu skall detta räcka fram tills pianokursen tar slut. Så hem och glömde att skanna datorerna idag får göra detta imonn. Så till fyra tiden så stack jag ner och fick upp tvätten. Jo innan till två så gick jag igång med sången fram till fyra. Så sedan fick jag upp tvätten och gick igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så gjorde jag övningarna för idag. Så mer? Jo jag har två filmer att se innan den siste på SF-Anytime skall se en imonn tänkte jag om jag hinner vill säga. Vi får se hur jag sover inatt. Så mer? Nä det var nog allt för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skulle imonn köra stretchen jag hoppas att jag hinner med det imonn. Jag hoppas att jag sover så skall det nog gå bra.

ROMAN: Ja jag har två veckor kvar av sång kursen så jag hoppas komma igång igen till efter dessa två veckorna.

MUSIK: Ja imonn är det sång kurs till två tiden och sedan är det bara pianot kvar sedan. Så skall jag spela pianot i två timmar med så vi får se om jag hinner med film imonn.

TECKNING: Ja söndag skall jag köra igen är det tänkt jag hoppas att den dagen går som den skall och att jag kör lite på plattan sedan.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: