tisdag 13 december 2016

Tisdag 13/12-2016 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja idag när jag vaknade så hade klockan laddat ur och jag fick ingen tid jag sov inatt men det var så där inatt. Vaknade till nio tiden och låg sedan fram till 10:30 innan jag kom upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med att spela pianot. Körde det idag fram till 14:00 då gav jag upp för dagen. Och gick igång med middagen hade idag fläsk och mos gott mos. Så efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå 16:20 då det var dags att gå. Och det gjorde jag men idag så var 2an sen så jag fick ta 4an annars hade jag kommit för sent idag till pianot. Så gick så där idag men sedan hem igen. Fick igång övningarna till sju halv åtta tiden och sedan bäddade jag och så la jag mig på sängen fram till nu. Så mer? Nä inget mer idag lite kass dag idag. Och som jag sa vet inte inte hur natten var men den var inte så bra.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag och det gick okey men jag var sen idag igång tappade farten efter pianot idag. Men till torsdag kör jag igen.

ROMAN: Ja kass natt så inget idag men jag hoppas på imonn om jag sover inatt vill säga.

MUSIK: Ja när jag satt hemma så gick det bra idag men sedan sket det sig gick inte alls bra idag. Men nu har jag fyra veckor på mig att lära mig omvändningarna på C F G tror jag att jag hinner med men vi får se. Går igång igen till vecka tre i januari igen. Men planen är att göra lite musik till onsdag och fredag ett par veckor framöver så får vi se hur det går då.

TECKNING: Ja skall  köra lite igen till söndag jag tror inte jag får nya kursen förrän till nästa vecka igen. Så jag skall köra lite till söndag så får vi se hur det går då.

Japp dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: