söndag 4 december 2016

Söndag 4/12-2016 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt snarkade grannen till morgonen så jag sov inte bra alls inatt. Kom ur sängen till 10:50 tiden och fick i mig frukosten. Så sedan gick jag igång med dammsugningen till 13:10 tiden sedan körde jag igång med pianot fram till 15:00 idag. Då jag gick igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg sedan efter middagen en film på datorn. Jag såg X-Men apokalyps den var så där. Så sedan fick jag samtal från morsan farsan är på sjukhus. Så mer? Skulle ha tecknat idag men glömde av det idag igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Skall till hudläkaren imonn skall upp till 06:30 och vara där till 09:30 får vi se vad han eller hon säger om det kan jag få något för att få bort det jag har? Vi får se vad de säger imonn.

TRÄNING: Ja har lagt fram för imonn och skall köra till tre tiden om allt går bra.

ROMAN: Ja hoppas att jag kan få ner stressen lite så jag kan köra igång igen med denna punkt.

MUSIK: Ja körde idag och det gick bra idag. Sedan är det till torsdag sista dagen med sång efter detta skall jag försöka göra lite musik är tanken vi får se hur det går med det. Men nu har jag två timmar på onsdagar och fredagar att köra sedan när sången är slut.

TECKNING: Ja idag var tanken att jag skulle ha kört men kom jag ihåg det? Nä men jag kommer få lite mer tid sedan så jag hoppas att jag kan ta igen det sedan.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: