lördag 31 december 2016

Lördag 31/12-2016 20:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen men på klockan såg jag att det var 95% men jag sov inte jag låt still inatt. Så kom ur sängen till elva tiden idag och fick i mig frukosten och så en tablett. Så sedan stack jag ner med tvätten till tolv och sedan upp igen. Jag gick igång med musiken men idag tappade jag farten och la ner nästan med en gång. Så sedan till ett så var jag nere och hängde upp tvätten och sedan till ICA för att köpa lite pålägg. Sedan hem igen och var nere och vred upp timern och sedan upp igen. Så efter detta så låg jag mest på sängen idag kass dag idag. Så mer? Jo till fyra tiden så var jag nere och hämtade tvätten och sedan fick jag i mig middagen. Hade idag korv och klyft och såg en film idag när jag åt. Den var så där men gick ner. Har en till tills imonn. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så la jag mig igen. Mer då? Jo jag säger

Gott Nytt År!

TRÄNING: Ja hoppade stretchen idag igen men till nästa vecka så kör jag igen.

ROMAN: Ja fick i mig lite mer av deckaren och den är helt okey men jag hoppas att det är en tvist på den för om den är som jag tror är den så där. Men det är mycket av boken kvar och jag tror att det inte är som jag tror. Hoppas jag.

MUSIK: Ja till måndag hoppas jag att jag kan köra lite på låten igen kanske sjunga lite kan jag hoppas så jag kommer igång med den biten idag gick det inte bra alls men jag var illa trött idag med. Kommer igen till tisdag heller måndag kanske.

TECKNING: Ja sover jag inatt så skall jag köra imonn skall köra pianot fram till tre tiden sedan efter middagen kör jag detta vi hoppas på det.

Så jag säger Tjingeling! Så hörs vi igen till nästa år… Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: