fredag 30 december 2016

Fredag 30/12-2016 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt vaknade till fem sedan låg jag vaken fram till 10:30 tiden då jag kom upp och fick i mig frukosten. Så efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå tolv då jag skulle ner med tvätten. Så när klockan slog så gick jag ner men det var en maskin som gick och den hade en halv timme kvar att gå. Så jag bestämde mig för att flytta tiden till imonn till till tolv. Vet inte vad de hade tänt sig men jag tänkte tar det imonn så slipper jag ligga en halvtimme efter då blir inte tvätten torr och jag måste hänga upp den här uppe. Så sedan när jag kom upp så gick jag igång med musiken och körde den fram till 15:00 eller lite innan gick så där idag. Så jag gick igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg lite på teven med men hade inte nått att se idag fanns inte nått. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag igång med pianot fram till sex tiden sedan la jag mig men kom då på att jag skall läsa så jag satte mig en stund och läste. Så jag läster Offer utan ansikte av nån som jag inte kommer  ihåg vad han heter men jag fick den av grannen hon sa att den var bra och den är helt okey än så länge. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn då det är tvätt igen hoppas jag denna gång blir det av. Så ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn skulle jag köra stretch men jag tror jag hoppar den eftersom jag tvättar imonn. Men nästa vecka så skall jag köra allt igen måste komma igång igen nu.

ROMAN: Ja jag läser igen och jag hoppas att jag sedan till vecka tre kommer igång igen med denna punkt. Vi får se hur jag sover med.

MUSIK: Ja har pillat idag men jag fick ingen ro idag igen hade jag fått igång tvätten så hade jag nog kört igång som jag skulle men inte heller. Men tanken är att jag kolla versen som jag inte är nöjd med och sedan börjar lägga till sång men jag måste nog fixa till versen först om jag inte har fel. Men jag kör imonn när jag tvättar så skall jag nog tå till versen hoppas jag vi får se hur det går imonn.

TECKNING: Ja tills söndag kör jag igen, Mer om detta då.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: