söndag 18 december 2016

Söndag 18/12-2016 20:26

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Vaknade till nio tiden och låg sedan fram till 11:20 innan jag kom upp. Tog en macka och sedan tabletten och så gick jag igång med morgonbestyren. Efter detta så fick jag i mig andra mackan och så gick jag igång med dagen. Kan säga idag så glömde jag att dammsuga för göra till tisdag. Så gick igång med pianot igen spelade fram till 15:00 idag då jag gick igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg en film som jag inte såg utan raderade sedan en till som jag inte heller såg utan raderade så jag såg inte på nått idag. Så sedan gick jag igång med teckningen körde den idag fram till sex tiden idag då gav jag upp för dagen. Så efter middagen så fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen och så la jag mig. Men efter en stund så gick jag igång med en påse popcorn och fick i mig denna sedan la jag mig igen. En okey dag idag trotts lite kass natt men jag glömde dammsuga det var kasst för det är fjäll över allt efter psoriasisen som måste upp men jag får ta det till tisdag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja tills imonn hoppas jag att jag kör allt som jag skall köra och sedan även stretch och allt som jag skall göra sedan. Måste köra igen om jag skall göra det och det skall jag. Så imonn så kör jag igen.

ROMAN: Ja kommer igång igen på denna punkt till efter nyår hoppas jag. Då jag tror att jag är klar med låten eller låtarna vi får se hur det blir med det.

MUSIK: Ja spelade länge idag och har nu kommit på hur det skall låta tror jag. Så till onsdag så skall jag lägga till inledningen tror jag om jag inte kommer på mer. Men jag tror att jag har kommit på hur den skall gå igång sedan har jag ackorden men ingen text. Jag har också texten till refrängen och ackorden men inte mer än så. Och jag har en titel på den också men det är en arbetstitel så jag vet inte om jag har kvar det namnet sedan. Men till måndag kör jag igen och till tisdag så spelar jag in om allt går som det skall. Jag kan gå igång tidigt eftersom jag spelar pianot det hörs inget ändå. Så mer till måndag på denna punkt ses då.

TECKNING: Ja idag gick det bra fram tills jag skulle köra kroki jag gjorde övningarna som jag skulle i brevet men sedan. Det står att jag skall skaffa någon som står modell för mig och det kan jag inte men jag skulle göra själv och det sket sig men jag tänkte tar paus tills nästa söndag så kör jag igen. Har hittat bilder på internet som jag kan använda så jag tar en dag i vecka och kör igen så får vi se hur det går då. Men jag körde många timmar idag så jag tänkte tar paus nu. Men det gick bra idag fram till jag skulle stå modell och rita samtidigt då sket det sig. Men jag skall göra igen till söndag och kanske ett par gånger till innan dess.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: