fredag 23 december 2016

Fredag 23/12-2016 20:19

DAG: Jaha till natt igen och igår glömde jag ta tabletten men sov ändå rätt okey inatt. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och så skulle jag då gå igång med musik idag. Men jag trodde att de skulle hämta paketet idag men jag tror inte de kommer idag för de har inte kommit än. Så jag får inte iväg det idag kommer ta till tisdag eller längre innan de kommer, suck. Så pillade idag med musik men vågade inte ha lurarna på om de skulle ringa på så jag fick inte mycket gjort idag. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt. Så sedan har jag väntat på paketet men det kom inte idag. Och jag måste ut och handla med så jag ger mig fan på att de kommer när jag går ut. Så imonn skall jag ut en sväng och sedan hem igen. Skall till morsan en sväng imonn. Så mer? Såg nu att de kan komma senare med så kanske kommer de idag men jag måste ut och handla snart och jag vet inte hur länge jag skall vänta innan jag går och handlar, suck. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn går nog stretchen bort för jag skall ut men till måndag kör jag igen med då tidigt för de stänger till två.

ROMAN: Ja efter nyår…

MUSIK: Ja jag fick till lite idag i alla fall men inte som jag ville men till nästa vecka kör jag igen kanske till söndag med.

TECKNING: Ja vi får se vad jag hinner med till söndag om jag hinner nått?

Så slut för idag och tack för idag ses igen imonn. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: