torsdag 8 december 2016

Torsdag 8/12-2016 20:19

DAG: Jaha till natt och igår kväll hade jag illa svårt att somna så jag somnade sent och när jag kom till sans till 10:30 tiden så var jag seg. Så var uppe och skulle göra lite men la mig igen fram till elva tiden och låg sedan ända fram till 13:50 tiden då jag stack till sång lektionen. Sedan hem igen och fick igång middagen hade idag kotletter med ris och såg en serie när jag åt. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så nä idag tog jag två koppar hade glömt att ta igår. Så mer? Jo jag gjorde övningarna och så bäddade jag sängen idag med. Så mer? Jo jag har spelat piano idag med en timme blev det idag och det gick okey. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja då skall jag imonn köra gymmet och sedan innan detta skall jag till apoteket och till ICA.

ROMAN: Ja om allt går som jag vill så skall jag köra igen till nästa vecka. Vi hoppas på att det går ihop och att jag kan köra igen.

MUSIK: Ja idag var sista gången på sång och nu skall jag köra lite musik igen till lördag igen tänkte jag spelade lite piano idag en timme och det gick okey. Sedan har nya Cubase 9 kommit som jag tänker köpa har pengar för det. Men kommer inte iväg och sätta in pengar förrän till fredag nästa vecka. Går på 1000 att uppgradera och det har jag sparat för att göra nu. Så sedan till lördag skall vi se om jag kan få till en låt med de ackorden jag kan skall testa att göra en så får vi se hur det går med det.

TECKNING: Ja söndag igen hoppas jag på har pianot då men det är på dagen sedan på kvällen så kör jag detta är tanken i alla fall.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: