måndag 12 december 2016

Måndag 12/12-2016 20:10

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen. Vaknade ett otal gånger under natten och kom ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så stack jag på vinst och förlust till läkarcentralen och skulle ta prov. Men jag var sen så klockan slog 12:00 och då tar de rast men jag kom ändå in och fick ta prov för de går inte förrän de har tagit de som väntar. Så jag hade tur sedan tog jag mig hem och spelade lite piano ett tag och så fick jag i mig lunch som idag bestod av gurka och salt. Jag köpte paprika men den var kass så jag fick slänga den så nu har jag bara gurka kvar. Så sedan till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Stretch och så middag. Hade idag köttbullar och mos gott mos och såg lite på teven med när jag åt. Så mer? Jo jag har inte pengar att köpa annan mat ja träningsmat så jag får ta köttbullar ett tag till. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp körde idag och det gick bra men jag fick hoppa cykeln och gången idag det fanns inga gå band som gick två var sönder och jag tänkte tar gång idag men så gick inte det och jag la ner och gick hem. Men idag gjorde jag stretchen äntligen och jag kommer köra det nu hädanefter. (Är det ett ord hädanefter men det markeras inte så det är det nog för jag satte ihop dem och det går nog bra)

ROMAN: Ja så skall jag köra denna punkt igen imonn hoppas jag men idag har jag inte läst nått men skall se om jag inte hinner med lite nu. Måste komma igång igen med detta nu.

MUSIK: Japp imonn är det sista dagen för i år på pianot sedan skall jag göra låt eller låtar vi får se hur det går då. Mer om detta till onsdag och sedan fredag igen då kör jag igen på denna punkt.

TECKNING: Ja igår gick det så där men jag fick ändå lite gjort och jag är klar med detta kursbrev nu kommer snart nytt men jag skall skissa mer i datorn och i block när tid ges.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: