lördag 3 december 2016

Lördag 3/12-2016 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt men jag vaknade till elva tiden och kände mig lite seg när jag gick upp idag. Brukar vakna till tio tiden nått sånt innan. Men kom ur sängen och efter detta så fick jag i mig en frukost som idag var stor med ägg och bacon och bröd sedan fick jag i mig min tablett med. Så sedan var det att vänta på att klockan skulle slå 12:50 då det var dags för att sticka till vagnen. Och jag var tidig idag och det var tur för jag tog en korv och så gick jag en omväg och då var klockan redan 13:50. Så sedan sjöng jag och så hem igen. Hade middag idag med kotletter med mos och så såg jag en serie när jag åt. Så efter detta så gick jag igång med pianot igen en timme idag imonn blir mer hoppas jag. Så mer? Tror att jag skall se en film imonn även om jag skall teckna så hinner jag nog en film med tror att jag ser nya X-Men och sedan nya ja vad heter den bourn eller nått sånt med matt eller vad han heter i huvudrollen. Så mer? En rätt bra dag idag men en rätt bra natt med och då brukar det bli bra dagen med. Jo jag hade fel på Windows idag igen hade det igår med men idag så rättade det till sig på nått sätt. Jag startade en app och sedan ja det var ett spel och sedan så la det av och då var problemet borta efter det. Det var många appar som inte fugerade och det stod att jag hade fel på store catchen men jag tror att det var annat fel för jag får samma felmeddelande nu om jag kör felsökaren så nått skumt var det och jag hoppas att det är borta nu. Så mer? Nä nu är det nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade stretchen idag kommer köra till nästa lördag för då är det inte sång då är den slut och då kan jag köra igen.

ROMAN: Ja nästa vecka blir sista med sång så hoppas jag att jag kan sova bättre och gå igång med denna punkt igen.

MUSIK: Ja sång idag och det gick så där och nu har jag bara en gång kvar sedan är det över och jag kan sjung bättre än innan men jag hade hoppats på lite mer men jag tror det beror på att jag inte pratar med någon alls jag är tyst hela veckan och så skall jag då sjunga man måste använda rösten om man skall sjunga och det gör inte jag. Men jag kommer gå igång med att göra musik efter jag är klar med sången så kan jag hoppas att jag kan få till lite bättre sång sedan när jag testar mig fram. Vi hoppas på det i alla fall.

TECKNING: Ja imonn så kör jag igen hoppas jag jag måste komma upp i tid så jag inte pajar hela dagen med det. Men jag skall klippa lite sedan är det plattan som gäller för mig. Så skall jag sedan lägga upp lite men än så länge så har jag bara lärt mig skissa så jag vet inte om det är nått att lägga upp just nu. Jag kommer lägga till teckning på målningssidan på hemsidan kommer på samma sida men längre ner sedan är tanken. Vi får se hur det går med det sedan.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: