måndag 5 december 2016

Måndag 5/12-2016 20:14

DAG: Jaha till natt och en kass natt igen jag tog tabletten men gick sedan upp till 06:30 så jag sov illa ändå. Gick upp och stack sedan till vagnen till åtta tiden åkte till sjukhuset och så fick jag träffa en läkare som sa att jag skulle sola men jag har inte pengar till att ta mig dit så jag fick salva och lite till. Pengarna är slut och jag måste ha den annars blir nästa månad med kass. Jag har nu 700 kvar och dessa får jag inte ta av alls annars kommer nästa månad bli kass den med. Så hem och stannade på apoteket och fick salvan sedan hem och la mig med en gång. Jag var vansinnigt trött och idag lyckades jag med något som jag inte har gjort förr jag somnade för ett tag tio minuter sov jag. Så sedan upp och fick i mig lite lunch och så i säng igen. Så sedan till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade lite idag och så middag på det men fick ett samtal och så tappade jag aptiten. Så mer? Skall imonn till sjukhuset igen till ett jag kommer inte ihåg vad jag skall göra där men jag skall dit till ett. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha körde idag men jag var så seg att jag hoppade cykeln idag och gången med och sedan stretchen med när jag kom hem. Hoppas jag slipper med tidiga morgnar nu ett tag framöver så jag kommer igång igen.

ROMAN: Ja till nästa vecka hoppas jag att jag kan köra igång igen men då måste jag läsa mer så jag hoppas att jag kommer igång med detta denna veckan så kör jag sedan nästa.

MUSIK: Ja imonn så kör jag pianot igen och jag kan det jag skulle lära mig med men sedan kommer jag få mer tid så jag hoppas att jag kan köra lite mer sedan. Sången är slut till nästa vecka så då får jag två timmar nä fyra timmar per vecka att spela lite piano och göra låtar tänkte jag vi får se hur det går med det.

TECKNING: Ja söndag jag skall denna veckan skriva upp så jag inte glömmer igen till söndag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: