lördag 17 december 2016

Lördag 17/12-2016 20:19

DAG: Jaha till natt igen då och en små kass natt igen. Vaknade idag till nio tiden och kom ur sängen sedan till elva tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med pianot körde idag fram till 15:00 och det gick rätt bra idag. Tror jag mer om detta nedan. Så då gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en film som var rätt kass. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så hoppade jag övningarna idag tror att jag kan lägga ner dem nu har inte ont i knäna mer så jag la ner idag. Så mer? Jo datorn har satt igång att låta igen. Ja igen men förra datorn jag fick var kass den lät så här men nu låter denna med skall ta och ringa till tisdag tror jag så får vi se vad de säger om det tror att det är en fläkt som låter som på förra med. Men vi får se vad de säger om det till tisdag. Så mer? Jo jag gick upp på internet och skickade en grej idag får se när det kommer tillbaks igen vet inte hur länge det tar men vi får se. Så mer? Nä kommer igen imonn med mera då ses…

TRÄNING: Ja har hoppat övningarna för jag tror att mina problem är över nu har inte alls ont nu så jag hoppas att det är över. Skall testa igen till nästa söndag om det gör ont då annars är det över.

ROMAN: Ja jag håller upp med denna punkt ett tag så jag kan få till en låt eller två gick bra idag på den punkten mer om detta nedan.

MUSIK: Ja gick igång idag med låten och idag gick det bättre men jag ändrade den ett par gånger under tiden jag gjorde idag gick igång till tolv tiden och körde sedan till tre. Har nu en refräng och ackord på vers så jag har kommit igång lite. Mer om detta imonn. Kör då med tänkte jag.

TECKING: Ja imonn skall jag köra kroki skall göra ett par övningar och sedan lite till är tanken. Hoppas att jag sover inatt bara så, vi håller tummarna för det…

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: