måndag 19 december 2016

Måndag 19/12-2016 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag rätt okey fram till nio tiden då jag sov som bäst då ringde telefonen. Det var hudspecialisten som hörde av sig. Så efter detta så sov jag inte mer som vanligt när jag vaknar så somnar jag inte sen. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig en macka och sedan tabletten och så gjorde jag mig i ordning och sedan resten av frukosten. Så körde idag pianot ett tag fram till två tiden sedan la jag ner innan detta så ringde jag till HP och skickade sedan en fil om datorn och så skannade jag den ja hårddiskarna igen jag visste att det inte var något fel på dem men gjorde ändå. Skickade en fil med ljudet till honom så kommer han nog höra av sig om ett par dagar. Blir nog att skicka in den tror att det är en fläkt och då måste det vara grafikkortet tror jag. Men det återstår att se vad det är men jag kommer få skicka in den för reparation i alla fall. Så mer? Jo sedan till tre stack jag till träningen och sedan hem igen och stretch och så middag på det. Efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så var skannern klar tog fyra timma att skanna idag det var då hårddiskarna jag skannade. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag kör jag hela programmet ja jag glömde lappen men körde efter vad jag kom på idag. Skall se om jag missade nått idag strax tillbaks. Jag missade en övning idag såg jag nu annars kom jag ihåg alla utom då en. Sedan körde jag cykeln idag och sedan gång och när jag kom hem så körde jag stretchen med. Så en bra dag idag.

ROMAN: Ja denna punkt kommer nog inte förrän till efter nyår igen jag skall köra musik så jag tar ledigt från denna punkt tills jag har gjort två låtar hoppas jag.

MUSIK: Ja om allt går som jag vill så skall jag spela in lite imonn jag har kommit på inledningen som jag imonn skall spela in tänkte jag vi får se hur det går imonn.

TECKING: Ja kör till söndag igen så hoppas jag att det går bättre än igår för det gick inte bra igår. Men jag kör igen till söndag som vanligt.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: