tisdag 20 december 2016

Tisdag 20/12-2016 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag så där vaknade tidigt idag men lyckades somna om igen på morgonen. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och en tablett sedan resten av frukosten. Så sedan fick jag ett mail som jag såg idag morse och det stod att han skulle ringa till tolv tiden så jag väntade men inget samtal kom. Så jag kollade igen och såg då att det var imonn han skulle ringa. Så då gick jag igång med pianot och spelade in men först så dammsög jag. Så sedan till 14:30 tiden så gav jag upp för dagen och gick igång med middagen. Hade idag kotletter med klyft och såg en film när jag åt. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så gick jag igång med pianot igen men denna gång övningarna som jag skulle lära mig fram till 18:00 då jag gav upp för dagen. Så sedan bäddade jag om och så nu är jag här. Skall upp imonn till 07:20 och sedan sticka till 08:40 tiden för att hinna med vagnen och sedan till reumatologen sedan hem och ta samtalet till tolv. Så mer? Jo jag köpte ny virusskydd igår med gick på 599 och skulle ha gått på 799 så jag fick rabatt med 200 gott mos. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja till torsdag kör jag igen så hoppas jag att jag sover och att datorn inte skall lämnas tidigt på denna morgon utan till fredag hoppas jag. Men jag kör igen till torsdag.

ROMAN: Ja kommer igen till januari igen tror jag.

MUSIK: Ja idag fick jag till inledningen och sedan fick jag valt gitarr för versen men sedan la jag ner då var klockan redan 14:30 och jag tänkte tar igen det imonn efter jag har varit på sjukhuset så kör jag igen en runda. Men det ser rätt bra ut även om jag inte har fått till versen ännu. Jag har refrängen men jag skall spela gitarren och sedan höra hur det låter så kan jag komma på versen sedan. Jag texten alltså jag har refrängen som sagt. Så får jag se om jag kör två takter eller fyra i versen men jag måste komma på melodi med har inte detta idag. Men det är lättare med gitarr att komma på fick till en bra gitarr som lät som jag ville så får vi se om det blir bra eller inte. Men än så länge låter det bra. Smile

TECKNING: Ja till söndag så kör jag igen hoppas då att det går bättre än förra gången för då gick inte inte alls bra. Men jag tror jag får ta kort och sedan göra efter detta det är illa svårt att stå på ett bra sätt och sedan teckna med. Men jag tar ett foto och gör så skall jag nog få till det hoppas jag. Vi får se till söndag hur det går.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: