måndag 26 december 2016

Måndag 26/12-2016 20:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt. Vaknade till sju tiden och låg sedan till 10:30 då jag gick upp. Så tidig morgon idag och lite kass natt med. Men fick i mig frukosten och så tabletten och så stack jag till träningen till tolv tiden. Tränade sedan hem igen och la mig idag fram till tre tiden då jag gick igång med middagen. Jag var rätt seg idag så jag tänkte lägger mig ett tag så jag piggnar till. Så körde idag karréer och pommes och såg en serie trodde jag men hade inget idag alls så jag slö tittade ett tag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen och så la jag mig ett tag. En rätt slö dag idag trotts träningen men den gick okey idag. Så mer? Jo imonn kommer de och hämtar datorn såg jag idag men de kommer nog till sju tiden och väcker mig skulle jag tro. Men vi får se när de kommer skall ut och kippa mig med imonn och sedan ringa ett samtal med. Jag är nöjd att de kommer imonn men jag är säker på att de kommer tidigt och väcker mig i ottan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja lite seg idag och jag la ner cykeln och gången idag hade inte hunnit med det idag när de stängde till två. Och så glömde jag lappen idag igen. Men jag gjorde nästan allt idag glömde vaderna dock.

ROMAN: Ja till vecka tre så kör jag igång igen hoppas jag.

MUSIK: Ja idag har jag kollat nya cubase 9 de nya finesserna så jag blev sen idag till bloggen. Kanske inte så mycket jag använder men lite skoj att se har inte sett allt men skall se en annan dag. Annars har jag inte gjort nått på denna punkt idag. Men imonn så.

TECKNING: Ja kör igen till söndag så hoppas jag att jag finner inspiration med vi får se till söndag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: