lördag 10 december 2016

Lördag 10/12-2016 20:35

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen sov illa och vaknade ett otal gånger under natten kom sedan ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och sedan tabletten med och så gick jag igång med pianot körde det från 12:00 till 15:00 då jag satte igång att se en film på teven och sedan efter detta så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med stripes och såg sedan en film på datorn från SF-Anytime som var gratis och det var tur för den var så där. Det var nya bourn och ja hade det inte varit gratis så hade den varit rätt kass. Jag gillade de två första denna var så där. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så gjorde jag övningarna och nu är jag här. Jag spelade pianot med en gång idag för att få tid till filmen sedan. Så mer? Ja mer imonn så kör jag pianot och sedan teckning efter detta. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade stretchen idag men kommer köra den till nästa vecka då pianot är slut och jag kan göra som jag vill.

ROMAN: Ja nu hänger det på sömnen igen om jag kan köra igen till nästa vecka sover jag inte så skiter det sig men vi får se om jag inte kan även om jag skall ut och ta prov till måndag så den dagen går bort ändå.

MUSIK: Ja körde mina två timmar idag innan jag gick igång med middagen så hoppade jag stretchen idag. Nu blir det uppehåll med pianot till vecka tre igen nästa år.

TECKNING: Ja imonn skall jag köra har sagt det ett tag nu men imonn så skall jag köra med lite kippning och klistring och sedan på plattan.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: