torsdag 29 december 2016

Torsdag 29/12-2016 20:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen vaknade idag till elva tiden och kom ur sängen och fick i mig idag en storfrukost med ägg och bacon och bröd sedan fick jag i mig tabletten. Så sedan så spelade jag lite på låten men hade gjort mer fel idag som jag fick rätta till mer mer om detta nedan. Så till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag och gick igång med middagen istället. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sägnen och sedan satte jag mig igen vid musikdatorn och lyssnade igenom lite och jag kom på mer fel jag hade gjort så jag rättade till det idag. Så mer? Halv kass dag idag men började med kass natt igen som vanligt.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick okey men jag hoppade cykeln och gången med idag. Och sedan när jag kom hem så hoppade jag stretchen med idag kände inte för det idag efter kass natt. Men annars gick det bra idag på gymmet.

ROMAN: Ja har inte läst idag har inte hunnit idag och jag har gjort annat idag men jag har fått rätta idag det jag gjorde när jag väntade på att det skulle hämta datorn. Ja på musik då. Men jag skall läsa igen varje dag nu har jag bestämt.

MUSIK: Ja idag ser jag hur jag gör när jag inte får fokusera som jag vill hade glömt halva refrängen med idag fick jag lägga till detta och sedan lägga till trummor med. Jag försökte lägga till för hand men tillslut fick jag lägga till via groove jag klarade inte att lägga till trummor idag så jag la till via programmet och det låter så där jag måste fixa lite till till imonn. Jag är inte nöjd med hur det låter och jag vet inte hur man gör heller så det är inte lätt att göra. Men imonn till två så hoppas jag att jag är klar med allt och så kan jag köra igång med att fixa till det så det låter bättre jag kanske måste göra om igen versen för den är inte okey när jag la på trummor. Jag har tappat takten som jag trodde innan idag när jag skulle spela trummor så gick det inte alls så jag fick lägga till för hand.

TECKNING: Ja till söndag kör jag igen hoppas jag…

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: