onsdag 7 december 2016

Onsdag 7/12-2016 20:42

DAG: Jaha till natt igen då ja en rätt okey natt inatt vaknade till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Sedan till tolv tiden så stack jag till sjukhuset och tog prov men jag kom när alla hade rast men det fanns en där som tog det ändå. Sedan hem igen och till två gick jag igång med sången som gick så där idag. Till tre satte jag mig och pillade med sången och idag fick jag fram en ny men jag måste göra om igen. Mer om detta nedan. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så gjorde jag övningarna idag till åtta tiden efter detta så fick jag för mig att jag skulle spela lite och det gjorde jag fram till nu. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Jaha idag har jag inte gjort mer än övningarna men till fredag kör jag igen på gymmet imonn är det sång för sista gången sedan tar jag gym på fredag.

ROMAN: Ja till nästa vecka hoppas jag komma igång igen med denna punkt. Så hoppas jag att jag sover bättre med.

MUSIK: Ja sjöng idag och det gick så där idag har ingen känsla för denna sång jag sjunger nu men vi får se hur det går tills imonn. Så fixade jag till Amazing Grace men fick inte till det som jag ville idag skall ta en annan dag och gör om lite sedan kommer den upp på hemsidan jag fick till kören bättre idag men jag glömde att sätta till en sak och ljudet blev inte bra. Det är bra på datorn men sedan när man lyssnar på MP3n så blir det inte bra jag glömde lätta till en bock idag skall göra det en annan dag och sedan lägger jag upp den. Så sedan skall jag köra egen låt på onsdagar och fredagar när jag innan sjöng så hoppas jag att jag kan få till en eller två som är bra vi får se.

TECKING: Ja till söndag skall jag köra igen ja eller igen jag missade två veckor i rad nu men nu skall jag kör igen.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: