tisdag 27 december 2016

Tisdag 27/12-2016 20:16

DAG: Jaha till natt igen och jag sov illa inatt för jag tänkte de kommer i ottan och skall hämta datorn men inte heller. Så sov kasst fram till 10:30 då jag gick upp och fick i mig frukosten och så tabletten. Så sedan så gick jag igång med musiken till ett tiden. Men det gick inte bra idag för jag kunde inte fokusera idag när de inte kommer och hämtar datorn. Så till tre tiden så la jag ner och gick igång med middagen. Hade idag fisk och mos och lite majonnäs till detta men inget att se på teven idag så jag slö tittade bara idag. Så sedan väntade jag till sju innan jag gick och hämtade pengar och köpte lite med. Idag skulle jag ha klippt mig med men jag kunde inte gå när de inte kom men imonn så sticker jag till posten och skickar den där jag kan inte väta på dom längre nu. Och den firman kommer jag inte använda någon gång mer. Det är UPS som inte kommer och hämtar paketet när de skall så använd inte dem. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skall köra igen till torsdag.

ROMAN: Ja idag fick jag en bok av min granne som jag har satt igång att läsa så nu hoppas jag att jag kommer igång igen med denna punkt. Satt en halv timme idag.

MUSIK: Ja idag gjorde jag lite men jag måste göra om igen jag har haft den på stor och då blir precisionen inte bra så jag måste göra om igen imonn. Skall när jag vaknar gå med datorn sedan kör jag igång på riktigt igen med den nya låten. Kan inte koncentrera mig när de inte hämtar datorn som de skall. Men jag kör imonn.

TECKNING: Ja skall köra till söndag igen så hoppas jag att jag kan koncentrera mig igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: