söndag 25 december 2016

Söndag 25/12-2016 20:22

DAG:  Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt inatt kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och tabletten sedan gick jag igång med dammsugningen till ett tiden. Men innan detta så gick jag igenom räkningarna och betalade dem. Blir en hård månad denna med inte mycket pengar kvar nu. Så sedan gick jag igång med pianot till halv två tiden fram till tre tiden eller om det var halv fyra tiden. Då jag gick igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg en film ja jag såg lite sedan raderade jag den var inget att ha. Så såg jag på annat ett tag och sedan gick jag igång med teckningen körde den idag fram till sex tiden mer om detta nedan. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn kör jag igen men kör igång till tolv imonn de stänger till två imonn.

ROMAN: Ja när jag är klar med låtarna så kör jag igång igen.

MUSIK: Ja körde först övningarna och sedan låten fick till lite till idag och sedan ikväll även all text som skall vara med. En bra dag idag.

TECKNING: Ja körde idag och jag körde kroki och idag gick det bra tills jag gick på nytt då tappade jag farten och la ner. Men jag kör igen till söndag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: