fredag 16 december 2016

Fredag 16/12-2016 20:37

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt men jag kom ur sängen till 10:30 tiden och så pillade jag med datorn fram till tolv då jag gick ner med tvätten. Sedan upp igen och pillade mer med datorn och hängde upp tvätten till ett tiden. Efter detta så stack jag in till stan men fastnade vid datorn idag igen och kom inte iväg förrän till 13:30 tiden. Så stack in och sedan hem igen så snabbt som möjligt för att åka på samma biljett. Så var nere i källaren och sedan upp igen. Så gick jag igång med skannern kom på det sent idag men den har gått och det var okey. Så köpte jag en grej och så la jag ner pianot idag efter som jag var så sen idag så jag tar det en annan dag. Så mer? Jo jag laddade hem ett par nya program idag till pennan ja plattan corel paintshop 8 och corel panter sketch pad som jag sedan kan köra på med pennan och plattan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja gjorde övningarna idag igen men kommer köra dem till denna veckas slut sedan slutar jag med dem. Har inte ont längre i knäna och jag tror att det är över.

ROMAN: Ja jag håller upp ett tag med denna punkt igen.

MUSIK: Ja idag var det meningen att jag skulle köra men inte heller. Fastnade framför datorn och tiden försvann så jag hann inte med nått idag på denna punkt. Men kör imonn om jag sover vill säga.

TECKNING: Ja har läst på och lyssnat på CD:n och nu skall vi köra kroki får se hur det går då. Men det handlar detta brevet om denna månaden. Kör till söndag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: