söndag 1 januari 2017

Söndag 1/1-2017 20:12

DAG: Jaha nytt år och januari igen men till natt igen och en små kass natt igen kom ur sängen till 10:30 tiden och fick sedan i mig frukosten och tabletten. Så sedan dammsög jag till tolv tiden och sedan gick jag igång med musiken fram till 15:00 då det var middag. Hade idag korv och mos och senap och såg en film idag när jag åt. Amarican sniper den var okey. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Så mer? Ja en små kass natt igen och en halv kass dag idag. Känt mig seg hela dagen idag. Jo sedan till sex tiden så gick jag igång med teckningen och körde den en timme idag det gick så där idag. Mer nedan. Så mer? Jo jag hoppas få tillbaks datorn till tisdag eller onsdag hoppas jag. Jag såg på service sedeln att de beställde del i torsdags nä fredags så den kommer väl till måndag så kanske de får iväg den sedan på kvällen ja eftermiddagen och då kommer den till tisdag eller onsdag hoppas jag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har tagit fram allt för imonn så jag kan köra sedan till tre tiden så skall jag imonn köra cykeln och sedan gång och så stretch sedan när jag kommer hem hoppas jag.

ROMAN: Ja skall ta en stund idag med till att läsa gjorde inte det innan men kör nu en stund så blir det gjort.

MUSIK: Ja idag så spelade jag läxan och det gick okey men problemet är att jag glömmer av sedan det jag gör jag har redan lärt mig detta men kan det ändå inte ännu men han sa att det tar tid att lära sig och det gör det. Så till tisdag så skall jag lägga till sång tänkte jag om jag får tid men det hoppas jag pillade lite med det idag och fick till det rätt idag igen. Men till tisdag kör jag igen.

TECKNIG: Ja körde idag och det blev bra ja eller rätt okey och sedan kasst så jag har kört så där idag. Men jag måste nog öva mer så jag hoppas att jag kan få mer tid i veckan med det. Vi får se vilken dag det blir.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: