lördag 21 januari 2017

Lördag 21/1-2017 20:23

DAG: Jaha till natt igen och en rätt bra natt inatt men ändå var jag seg hela dagen idag. Kom ur sängen till elva tiden nä halv tolv så jag gick igång med en macka för att ta tabletten sedan. Så efter detta så fixade jag till mig och sedan resten av frukosten. Så sedan körde jag igång med romanen körde den idag fram till 14:00. Och då var tanken att jag skulle gå igång med stretchen och sedan middagen. Men jag hoppade stretchen idag och gick igång med middagen till tre tiden. Hade idag fisk och mos och majonnäs och såg idag två serier när jag åt. Har mycket att se nu för jag har spelat in ett par filmer med att se en dag. Så sedan gick jag igång med pianot till fem tiden och satt idag till 18:30 tiden då jag gav upp för dagen. Så mer? Jo jag satte mig och pillade med musiken idag till sju tiden och ett tag mer om detta nedan. Så mer? Jo jag fick ett samtal idag från morsan hon har kommit hem och mår bättre nu. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja drog på det igen och tillslut så la jag ner. Inte bra men jag hoppas att jag kan sova lite bättre även om jag sov bra inatt så räcker det inte med en dag måste ha mer.

ROMAN: Ja fick en timme idag och jag får vara nöjd med det. La mig på sängen och låg lätt en halvtimme och dåsade sover gör jag inte men slöar i alla fall.

MUSIK: Ja idag har jag pillat med musiken och jag har ställt rätt så till onsdag kan jag sätta igång att sjung in igen skall göra bas med sedan är det sång igen och nu skall det gå lätt hoppas jag. Så spelade pianot idag och det gick okey tar imonn med så skall jag klara veckans läxa hoppas jag.

TECKNING: Ja imonn så skall jag köra igen så skall jag göra rätt mycket imonn och så tänkte jag om jag får pengar över att köpa en ritbräda kommer gå på runt 150 då kan jag använda skriv papper och slipper då köpa block.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: