måndag 2 januari 2017

Måndag 2/1-2017 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja tog stark tablett igår och sov ändå lite kasst inatt vaknade ett antal gånger och kom ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och tabletten som jag nästan glömde idag men fick i mig tillslut ändå. Så sedan pillade jag lite med musiken och fixade till lite idag som jag inte kunde innan såg på Youtube och hittade lite att fixa idag innan jag stack till träningen. Så till tre stack jag och sedan hem igen stretch och så middag på det. Såg lite på teven med när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe och så nu är jag här. Så mer? En halv kass dag idag men träningen gick bra idag och jag fick reda på att nordicwellness har köpt gamla gymmet så det kommer öppna igen om ett tag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja lite seg idag men det gick bra på gymmet och idag hade jag kommit ihåg att ta med lappen med övningarna på. Men det var fullt på cykeln så jag körd bara gång idag sedan hem. Så idag kör jag stretchen och så fick jag höra att gymmet är uppköpt av hon som stod i kassan.

ROMAN: Jaha skall köra igen till vecka tre då jag förhoppningsvis låtarna är klar och jag är redo att köra igen. Vi får se hur det går med det.

MUSIK: Ja pillade idag och lärd mig nytt idag som jag nog kunde innan men har glömt av och såg på video och gjorde sedan om i min låt. Så nu skall det vara okey igen det var lite fel även om det nog inte hördes så har jag rättat till det nu. Så imonn är sång som gäller hoppas att inga grannar är hemma då. Skall ut imonn och handla lite med sedan kör jag igen från två tiden fram till fyra är tanken.

TECKNING: Ja skall se om jag hinner med lite mer på denna punkt. Men nu måste jag läsa med så jag vet inte när jag får tid till detta. Men jag hoppas få mer tid till denna punkt vilket jag måste om jag skall blir bra att teckna så måste jag öva mer.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: