söndag 22 januari 2017

Söndag 22/1-2017 20:29

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt men jag sov rätt bra i morse så okey natt då. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten till 11:30 tog sedan tabletten och så gick jag igång med att dammsuga till tolv tiden. Efter detta så satte jag igång med pianot körde det fram till 14:00 från ett tiden. Så från två till tre eller om det var halv fyra så körde jag sången. Så sedan var det middag hade idag kotletter med stripes och såg två serier idag när jag åt. Nu har jag mycket att se men ingen tid att se det innan hade jag inte nått att se och mycket tid att se. Så jag har två nä tre filmer att se och sedan serier med kommer nog mer nu med. Men sover jag dåligt en dag så kan jag se serierna istället för att göra annat. Så mer? Jo sedan gick jag igång med teckningen och körde den en timme idag sedan gav jag upp. Så mer? Kommer få mitt Nintendo spel till den tredje mars fick ett mail igår om detta. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer att säga så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag igen och då hoppas jag att jag kan köra hela stretchen och allt annat jag skall göra på tränings dagar. Det beror på sömnen som vanligt. Tummarna!

ROMAN: Ja jag har kommit igång även om det går lite segt så kör jag ändå en eller två timmar och jag är nöjd med detta nu jag hoppas sova bättre sedan igen. Så sömn igen som vanligt tummarna för det tack.

MUSIK: Ja idag så pillade jag lite till och nu är låten redo för att sjungas in. Jag gjorde om breaket med och nu tror jag att den är klar för att sjungas in. Men jag vet inte riktigt om jag skall ha samma melodi som innan men det ger sig till onsdag, och fredag.

TECKNING: Ja körde idag lite och jag får göra mer sedan jag skall komma tillbaks till detta igen efter att jag är klar med pianot då jag har tid till det. Och det jag gör skall göras många gånger och nästan hela tiden. Så jag kommer tillbaks igen och går vidare till nästa söndag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: