tisdag 24 januari 2017

Tisdag 24/1-2017 21:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt igen men jag kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och så tog jag tabletten sedan för jag var tidig idag. Tog tabletten till 11:30 och så satte jag igång med romanen. Så idag körde jag den fram till ett tiden sedan var jag tvungen att ge upp och sticka till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och gick igång med middagen till tre tiden. Hade idag kotletter med stripes och såg en serien som jag sedan glömde tiden och kom nästan försent till pianot idag. Såg hela serien och den var två timmar lång. Så jag hann inte diska utan fick rafsa ihop papperna och sedan sticka till vagnen och så var det stopp i 6 an så jag fick ta 8 an men den kom som tur var. Så sedan spelade jag och så hem igen. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och spelade ett nytt spel fram till nu tappade tiden igen. Det är skoj att spela men tiden rinner som fan. Så mer? Jo imonn är det mat som jag skall handla och sedan blir det piano på kvällen. Så skall jag nog hinna med låten med hoppas jag mer om detta nedan.

TRÄNING: Ja kör till torsdag igen på denna punkt.

ROMAN: Ja hann bara med en timme idag men det gick okey idag trotts detta brukar ha svårt att komma igång om jag har annat att göra sedan men idag så fungerade det. Men inte imonn då skall jag handla och sedan musik.

MUSIK: Ja om allt går som jag vill så kör jag imonn mina två timmar hoppas jag men mer om detta imonn. Gick okey idag på pianot och jag har ny läxa att göra till nästa vecka.

TECKNING: Ja skall köra imonn tänkte jag kör musik sedan är det pianot men jag måste ha en linjal för det jag skall göra imonn. Har haft en men jag vet inte var den är. Så  kanske jag köper en ritbräda med men jag får se vad jag får över efter jag har betalt räkningarna.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: