torsdag 19 januari 2017

Torsdag 19/1-2017 20:46

DAG: Jaha till natt igen och en små kass natt igen men kom ur sängen till 10:30 tiden idag och fick i mig frukosten. Så tog jag tabletten idag till 11:30 tiden. Så sedan satte jag igång med romanen körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan igen från 13:30 tiden fram till 15:00. Då jag stack till träningen sedan hem igen och så hoppade jag stretchen idag tappade lusten idag igen. Men jag gick igång med middagen hade köttbullar och mos idag gott mos. Såg en serie och så har jag idag köpt en ny Nintendo. Jag har pengar till det så jag hoppas nu att inget kommer emellan för nu är den köpt. Så mer? Jo jag missade en betalning på teckningen men fick in den idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen imonn. Då är det tvätt…

TRÄNING: Ja körde idag och körde allt men när jag kom hem så tappade jag orken och la ner stretchen och gick igång med middagen. För många dagar med kass sömn så blir det så ibland.

ROMAN: Ja fick idag en och en halv timme efter kass natt så jag är ändå nöjd med det idag imonn är det tvätt så till lördag kör jag igen.

MUSIK: Ja jag skall ge mig på nya låten igen men jag vet inte om det blir nått jag får se hur jag gör imonn.

TECKNING: Ja missade räkningen till december men betalade den idag jag fick hjälp med det och fick in pengarna idag. Så jag kör igen till söndag om inte förr.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: