söndag 8 januari 2017

Söndag 8/1-2017 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass igen. Vaknade till sex tiden och låg sedan vaken till nio tiden innan jag somnade igen en kort stund. Kom ur sängen till elva tiden och fick idag i mig en storfrukost har bestämt mig för att ta tabletten till 11:30 eftersom jag sover sämre nu så tar jag den då då hinner jag upp och få i mig frukosten innan. Så efter detta så gick jag igång med att dammsuga till ett tiden. Efter detta så satte jag mig och spelade lite piano idag fram till två tiden eller om det var till halv tre.Efter detta så pillade jag lite med låten och så gav jag upp för dagen. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en film så och satt länge och glömde nästan av att jag skulle teckna idag men kom på det till sex tiden och satte mig och det gick okey idag mer om detta nedan. Så sedan så skulle jag idag ha läst och jag tror jag gör det nu innan jag lägger mig och varvar ner. Så mer. Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja vi får se när datorn kommer imonn har jag tur så kommer den så jag hinner med att träna med men jag tror inte den kommer förrän sent men vi får se. Kommer den sent så tar jag träningen tills tisdag istället.

ROMAN: Ja hinner med lite läsning idag med hoppas jag nu efter bloggen.

MUSIK: Ja körde lite idag och la på reverb men nu finns det ja 50 eller 100 olika att lägga på men jag hittade ett par som jag tror kommer gå bra men jag måste ändra sången till onsdag eller tisdag men jag vet inte när ännu för datorn har inte kommit.

TECKNING: Ja satte mig sent idag och fick till en teckning som var okey med det jag skulle göra. Men filmen drog ut på tiden och jag missade det nästan idag. Får se till nästa vecka om jag inte kan köra lite mer då.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: