fredag 6 januari 2017

Fredag 6/1-2017 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen. Kom ur sängen till 10:30 men idag var jag seg och fick inte i mig mackan förrän till 11:40 idag och efter det så tog jag tabletten. Vilket inte är bra om jag tar den till 11:20 imonn. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite, men först så var jag och hämtade pengar tog ut 200 så nu har jag 200 kvar att leva på fram till den 25é. Måste leva snålt nu fram över. Så handlade sedan hem igen och efter detta så har jag inte gjort så mycket idag jo jag har spelat pianot och sedan läst lite. Jag gick igång med pianot till sex tiden och så satte jag mig och läste till sju tiden eller om det var halv åtta. Så mer? Nä inget mer idag en små kass dag igen och fick inte nått gjort på hela dagen. Men det tar jag igen till nästa vecka om datorn kommer till måndag vill säga. Och jag hoppas att den kommer tidigt innan tre så jag hinner till gymmet med annars måste jag ut till tisdag så jag hoppas inte det. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja jag gick ut idag så jag skulle kunna stretcha imonn skall lägga till armhävningar med tänkte jag imonn. Har inte gjort armhävningar på ett år eller nått sånt. Så det kommer bli tungt imonn men jag kör 12 tänkte jag så kan jag gå ner till knäna om jag inte orkar allt. Vi får se hur det går imonn.

ROMAN: Ja körde bokläsning idag och jag skall till nästa vecka köra igång igen tänkte jag men vi får se hur det går med det. Jag hoppas att jag sover bättre då men det återstår att se det.

MUSIK: Ja nu har jag kört igenom alla durackord och alla omvändningar jag kan dem men att ta dem spontant bara så där går inte. Men jag har lärt mig alla och det ger 8 ackord och sedan 24 omvändningar och jag är nöjd med detta nu. Men jag skall öva mer dagarna fram till vecka tre. Så kör jag låten till tisdag eller om det blir till onsdag och fredan det beror på hur det går med datorn.

TECKNING: Ja imonn tänkte jag att jag skulle få till lite på denna punkt. Jag kör lite på dagen och sedan till två tiden så kör jag stretchen och så på kvällen så kör jag pianot och läsning igen. Det är planen i alla fall.

Så dagen är slut ja inte riktigt ännu men för mig så är den slut om jag skall kunna somna sedan med men idag skall jag smörja och då måste jag gå igång till 21:30 tiden för att komma i säng till 22:00. Men nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: