torsdag 12 januari 2017

Torsdag 12/1-2017 20:27

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen. Vaknade och kunde sedan inte somna om igen kom ur sängen till 10:30 eller lite efter. Men fick ett mail idag om att jag inte hade betalat en räkning som jag gjorde den 10 och nu fick jag tag i dem men jag måste betala avgifter och det gick då på 487 så nu ligger jag back igen trotts att jag inte har fått pengar än. Suck. Så jag fick i mig frukosten idag och jag tog en stor frukost idag med ägg och bröd och bacon. Så sedan så pillade jag med datorn ett tag och satte sedan igång att spela spel igen. Körde ett par timmar idag på assassins creed syndicate tror jag att den heter och det gick okey tills jag dog då gav jag upp och la ner. Så sedan till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen och körde stretchen idag och sedan middag. Såg lite på teven men inte på nått speciellt bara slö glodde. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra sedan cyklade jag och gång sedan hem och stretch och idag även armhävningar så en bra träning idag.

ROMAN: Ja satte mig idag och läste ett par kapitel och jag har nu sett att min slutsats var fel och det är jag glad för så det blir spännande att se hur det går. För nu är polisen inbakad i spelet han ändrade sig och då tog han med polisen istället. Ja skurken ändrade sig.

MUSIK: Ja idag hann jag med lite piano med skall köra imonn när jag tvättar två timmar så kan jag göra annat på kvällen sedan teckning är tanken. Så får jag se när jag lägger upp den nya låten kommer snart hoppas jag om det sedan är någon som lyssnar är en helt annan sak.

TECKNING: Japp imonn så skall jag köra på denna punkt på kvällen tänkte jag. Jag kör pianot på dagen innan middagen och sedan på kvällen kör jag teckning jag ligger efter också så jag måste köra för att komma ikapp. För nya brevet kommer snart igen och då skall jag vara klar med detta.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: