fredag 13 januari 2017

Fredag 13/1-2017 20:27

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade ett otal gånger under natten och kom ur sängen till 10:30 tiden fick i mig en macka och så tog jag tabletten. Sedan resten av frukosten seg idag. Till tolv så stack jag ner med tvätten och så upp igen. Väntade sedan på att den skulle tvättas och så fick jag en besökare som ville ha lite hjälp det fick hon och så stack jag ner och hängde upp tvätten till ett tiden. Sedan stack jag till apoteket och hämtade min salva och sömn tabletter sedan in på ICA för att få till lite mat. Men jag får leva illa snålt nu fram till den 25é. Så sedan hem och var nere och vred upp timern och så upp igen. Så fick jag ett samtal och så sket sig dagen helt hade tänkt annat men inte idag. Så sedan har jag kollat lite på Nintendo de hade en förhandsvisning idag eller om det var imonn men idag gick det till Amerika och jag glodde lite på den via mobilen först och sedan datorn. Så mer? Jo till fyra tiden så var jag nere och fick upp tvätten och gick sedan igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och jag börjar få slut på maten med nu jag hoppas att den räcker till den 25é. Så ny serie idag och en till som jag inte hann se idag så nu går serierna igång igen. Så mer? Köpte en liten choklad kaka idag nä två tog en idag tar nästa imonn. Känner att jag behöver nått sött. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skall köra igen tills lördag då skall jag köra stretchen och sedan armhävningarna måste gå igång igen nu. Det gick okey i torsdags och jag hoppas att jag sover inatt så jag kan köra imonn igen.

ROMAN: Ja tog tid idag och läste igen och nu tog den en vändning som jag inte trodde och det var otrevligt att läsa. Men vi får se hur upplösningen går.

MUSIK: Ja idag gjorde jag inte nått men imonn så hoppas jag att jag kan köra lite efter stretchen på kvällen då pianot igen. Kör igång igen med pianot till nästa vecka tisdag så jag måste köra nu.

TECKNING: Ja det sket sig idag så jag kör igen till söndag hoppas jag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: