tisdag 10 januari 2017

Tisdag 10/1-2017 20:33

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen vaknade ett otal gånger under natten och kom sedan ur sängen till elva tiden. Men drog på tiden och fick i mig en macka så jag kunde ta tabletten och sedan åt jag resten efter ett tag. Jag ringde ett samtal och så skulle de ringa tillbaks till 13:20 tiden. Så jag statade musikdatorn och fick då uppdatera ett program och det gick inte som det skulle men efter ett tag så fick jag det att fungera. Jo jag uppdaterade hemsidan med med ny statistik för december och hela 2016. Så fick jag samtalet och så gick jag igång med musiken till 14:30 tiden höll på fram till 15:40 tiden innan jag la ner för dagen. Då gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt nä två. Så sedan har jag fått en räkning som jag glömde för den fanns på mailen och där gjorde jag av med 400 så nu ligger jag back igen. Vi får se hur det går med det. Så sedan så skulle jag testa ett spel men det ville inte gå igång så jag fick ominstallera det och då fick jag igång det igen. Så mer? Jo jag visste inte heller hur man stänger av det men jag klickade på en sak så gick det sedan att stänga. Vilket spel är det? Assassin´s Creed III har inte spelat det ännu men skall om ett tag gå igång med spel igen tänkte jag vi får se hur det går med det. Så mer? Skall till apoteket till fredag och hämta salvan som jag beställde idag och handla lite men nu har jag bara 100 kvar att leva på och jag fick 146 från återbärningen från länsförsäkringar eller vad det nu var så jag fick ta dem med att leva på det var illa att jag gömde den räkningen men den låg på mail och jag hade inte datorn så jag glömde den denna månaden men jag har betalt den nu. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag sover till torsdag så skall jag köra allt och även armhävningarna. Men det beror på natten som vanligt vi hoppas på en bra.

ROMAN: Ja till sex tiden idag så satte jag mig och läste lite ett par kapitel blev det och jag hade fel det var inte lätt det var en twist som jag hoppades på tur det annars hade den inte varit så bra. Men mer om detta längre fram till nästa vecka hoppas jag komma igång igen vi får se.

MUSIK: Ja kom igång sent idag men jag fick ändå till den men jag skall se om det finns mer att göra för jag fick inte till sången som jag ville idag. Och jag kanske lägger till lite till imonn. Kan då hoppas att jag sover inatt bara så.

TECKNING: Ja hann inte med idag men jag kanske kan imonn om jag kommer upp som jag skall och sover som jag skall. Vi hoppas på det.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: