tisdag 17 januari 2017

Tisdag 17/1-2017 20:26

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sedan kom grannen igång idag till åtta tiden tror jag att det var och så vaknade jag och somnade sedan inte om igen. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten för tidigt idag för att ta tabletten och sedan glömde jag ta den så jag tog den till 12:00 idag hoppas att jag inte tar för mycket imonn då ja jag menar att det blir för mycket om jag tar den till 11:30 imonn. Så sedan kom jag igång igen till 13:00 med romanen kass natt men jag tänkte kör lite ändå och det gick okey la ner till 14:00. Sedan körde jag igång med middagen till tre tiden. Och så stack jag till vagnen till 16:20. Så sedan hem och jag har inte gjort mer än att jag skrev ut lite papper och sedan bäddade jag sängen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja till torsdag kör jag igen. Men planen är att jag kör stretchen igen till lördag så hoppas jag att jag sover och allt är okey.

ROMAN: Ja en seg natt men jag tänkte kör lite ändå och idag gick det helt okey. Kom på även att jag hade svårt att fokusera idag. Men jag är nöjd med denna punkt idag eftersom natten var rätt kass och morgonen med. Kör igen imonn. Känns bra att köra i alla fall så ett uppehåll kanske var okey ändå. Vi får se hur det går imonn.

MUSIK: Ja låten sket sig men jag tror att jag skall se om jag kan göra om den imonn. Så kanske den blir okey ändå nu är den det inte. Men vi får se skall höja tempot och sedan måste jag nog göra om gitarren och basen och stråkarna så får vi se hur det låter sedan. Så måste jag göra om texten med går det fortare så hinner jag inte med det jag har nu. Men jag återkommer imonn.

TECKNING: Ja hann inte med idag kommer hem för sent efter pianot men skall se om jag inte hinner med imonn lite kanske jag kan få till lite imonn. Men nu har jag ny läxa med på pianot så vi får se.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: