torsdag 5 januari 2017

Torsdag 5/1-2017 20:26

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen vaknade till 10:00 tiden och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig en macka och sedan tabletten och så fixade jag mig och sedan fick jag i mig resten av frukosten. Så sedan fick jag reda på att datorn är klar och kommer till måndag, någon gång men de skickade med UPS suck. Jag hade hoppats att de skulle skicka med posten, men jag glömde att chatta med dem igår. Så någon gång under måndagen kommer den men när? Jag kanske måste stanna hemma från gymmet tills den kommer och gå dit en annan dag så jag inte missar den. Men har jag tur så kommer den till tre tiden nått sånt så hinner jag till gymmet med. Annars så kommer jag gå på gymmet till tisdag istället tänkte jag men vi får se när den kommer. Om de kommer jag litar inte på dem när de inte hämtade den förra gången. Så till tre så stack jag till gymmet och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag för jag kollade datorn och tappade sedan lusten att köra så jag la ner. Så fick i mig middagen idag köttbullar och spagetti idag med ketchup det är första gången jag har ketchup till detta i livet och det var gott. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med mer? Nä och nu dröjer det till måndag igen kväll troligen innan jag får igång datorn igen. Men bara jag slipper att installera om så och att de bytte grafikkortet så är jag höjd.

TRÄNING: Ja körde idag och körde cykeln och gång idag men hoppade stretchen när jag kom hem eftersom jag såg att paketet skulle komma med UPS. Men det gick bra idag och jag är nöjd med träningen denna veckan. Till nästa vecka så kör jag allt om datorn kommer men sedan efter så skall jag köra allt igen.

ROMAN: Ja imonn så läser jag igen gjorde inte idag kunde ha gjort det men tänkte inte på det idag. Men till nästa vecka så är det två sedan kör jag igång igen på denna punkt.

MUSIK: Ja jag sa att jag skulle sjunga imonn men jag tror jag hoppar det det är ju söndag och alla är hemma så jag tar till tisdag eller onsdag igen då är alla på jobbet igen. Har lyssnat och det är en del att fixa med sången men jag tror jag kan få till den tillslut ändå.

TECKNING: Ja kunde idag ha kört på denna punkt men jag hade inte lust idag men till söndag så kör jag igen hoppas jag. Så skall jag se om jag kan få lite tid till till denna punkt sedan.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: