lördag 28 januari 2017

Lördag 28/1-2017 20:13

DAG: Ja en bra natt inatt somnade och sov sedan rätt okey fram till tio och trettio. Men kom inte ur sängen förrän till elva tiden. Fick i mig frukosten och sedan tabletten. Så efter detta så stack jag till apoteket och hämtade folsyra eller hur det stavas har brist på det sa de igår. Så jag får ta en tablett om dagen av det nu. Så sedan hem och så satte jag igång med att spela lite spel jag spelar Ori and the blind forest den är rätt okey även att jag dör lätt men det är nya fienden och jag vet inte hur de fungerar så jag dör och har inte sparat så jag kommer ingen stans men ändå rätt roligt att spela. Så mer? Jo till tre tiden så gjorde jag armhävningarna och så hoppade jag stretchen idag. Efter det så gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och stripes och såg en serie när jag åt. Så mer? Jo jag fick ett samtal med idag till tre tiden nått sånt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag fick inte nått gjort på roman  eller teckning men jo jag gjorde lite på teckning idag kommer jag ihåg nu. Men kör mer imonn. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skulle ha kört idag men tog armhävningarna istället och jag kör igen tills måndag på denna punkt.

ROMAN: Japp körde inte alls idag men jag hoppas att jag sover bättre till måndag så kör jag då. Blev inget idag när jag stack till apoteket så hoppade jag idag.

MUSIK: Ja jag satte mig och lyssnade idag och det låter okey nu skall till nästa vecka lägga till sången och se om det finns mer att göra sedan. Men denna gången kommer jag ta det lugnt och inte jäkta. Jo jag har spelat piano idag med två timmar och det gick okey och jag höll takten med.

TECKNING: Ja körde lite idag så jag fick till lite och jag är nöjd med det idag men jag har att göra imonn med skall se om jag inte gör gamla brevet imonn med så kör jag ny till nästa söndag igen.

Jaha till sista punkten idag och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: