onsdag 25 januari 2017

Onsdag 25/1-2017 20:22

DAG: Jaha till natt igen då ja och en natt igen men vaknade idag tidigt men somnade om igen och kom inte ur sängen idag förrän till halv tolv. Så sen start idag fick i mig frukosten till 11:30 och en tablett sedan gjorde jag mig iordning och så åt jag resten av frukosten. Så sedan gjorde jag räkningarna och idag så kommer jag inte gå ihop och jag vet inte vad det är som  jag har gjort fel för denna månaden så skulle jag komma igen efter ett antal svåra. Men denna gång så hade jag inte nog med pengar kommer stanna på +-0 Och jag vet inte varför men något är fel skall se till den siste hur jag då ligger med pengar för något är fel men jag vet inte vad. Så till ett tiden så stack jag till ICA för att handla och sedan hem jag tog kött första rundan och sedan allt annat utom kött på andra rundan. Och då gjorde jag slut på alla pengarna idag. Nu kan jag inte köpa nått alls förrän till jag ser vad jag har kvar till den siste. Så mer? Jo jag kom hem till tre tiden efter andra rundan och jag hann inte göra nått på låten idag. Men efter middagen så körde jag lite piano i alla fall. Så gick igång med middagen till tre tiden eller lit efter jag hade idag hamburgare och såg en serie när jag åt. Så har mycket att se nu många filmer som jag inte vet om jag hinner se nu. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag igen är tanken hoppas att jag sover inatt bara så skall jag nog köra igen. Har packat väskan och kläderna är på plats för att köra igen.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen vi hoppas på sömn så är det dags igen har kommit till sista personen och sedan skall jag skriva ner det och sedan gå igång igen med anda omgången. Vi håller tummarna för det.

MUSIK: Ja jag hade tänkt idag att köra lite på låten men jag hann inte idag. Det tog en jävla tid att köpa mat och sedan packa in den i frysen. Men jag kör igen till fredag hoppas jag vi får se. Men jag har spelat pianot idag i alla fall så jag skall köra igen till fredag och lördag söndag så hoppas jag att jag kan läxan lite bättre än innan jag tycket det tar en jävla tid att lära sig men det gör det men jag har lärt mig C,D,E,F,G,A,B och alla omvändningar på dessa även om jag inte kan dem utantill ännu. Men det är massor med ackord kvar att lära. Vi får se hur många jag hinner med innan april…

TECKNING: Ja jag kanske hinner med lite annars blir det till söndag igen.

Jo jag har spelat lite spel idag med en kort stund så startade jag upp det i alla fall men jag spelade inte läge idag skulle bara kolla om det gick igång och det gjorde det. Så nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: