onsdag 11 januari 2017

Onsdag 11/1-2017 20:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen och inte nog med detta till tio tiden så ringde telefonen. Det var hudspecialisten som ringde och kollade men jag kunde sedan inte somna och gick upp till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång till ett tiden med musiken. Var klar till två tiden och gick då igång med middagen hade idag kotletter med ris och såg en serie på teven men den hade jag redan sett så jag slog över till nått annat. Kollade inte så noga utan slö tittade bara. Så sedan fick jag inte i mig en kopp kaffe idag har inte råd att köra kaffe på kvällen nu så jag tar bara på morgonen nu. Men då kommer kaffet att räcka tills jag köper nytt. Så efter detta har jag spelat spel på datorn jag fick det inte att fungera men så nu så gick det som det skulle. Så och så ringde morsan idag hon ligger på sjukhus hoppas att det går bra så hon kan komma hem igen. För farsan mår inte heller bra när hon är borta och det finns inget jag kan göra åt det heller. Så mer? Ja kom en bit idag på spelet jag spelar nu assassin creed 3 och det är okey. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn då det är träning som gäller för mig. Så vi hoppas på bra sömn inatt.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag igen hoppas jag sover bättre så jag kan köra allt imonn när jag kommer hem och är på gymmet.

ROMAN: Ja fastnade på spelet idag så jag hann inte med att läsa idag men jag tar igen det imonn. Skall inte göra nått imonn så jag kan sätta mig och lästa lite innan jag går till gymmet.

MUSIK: Ja idag blev jag klar med låten och den är okey sången är inte bra men okey kommer lägga ut den om ett par dagar tänkte jag så ni kan lyssna om ni vill.

TECKNING: Ja får se när jag kan köra denna punkt igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: