tisdag 31 januari 2017

Tisdag 31/1-2017 20:59

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen sov inatt till 91% men var vaken ett bra tag med det syns inte på klockan. Så kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Och tabletterna. Sedan gick jag igång med romanen till tolv tiden körde den idag fram till 14:00 då jag gick igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg lite på teven med började på en film idag som jag inte såg klart. Så mer? Jo till när jag kom hem så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag igång att spela lite och det är därför jag är sen. Så mer? Ja jag spelade lite idag med när jag kom hem på pianot med men bara en stund. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn då är det inget jag skall göra så jag hoppas att jag får mycket gjort imonn.

TRÄNING: Japp har lagt ihop kläderna för torsdag imonn blir det inget på denna punkt.

ROMAN: Ja fick två timmar idag och det gick okey mer imonn hoppas jag på.

MUSIK: Ja det gick okey på pianot idag även om jag har lite svårt för att trycka ner långfingret ibland. Imonn skall jag se om jag inte hinner med lite låt med efter romanen.

TECKNING: Ja till söndag kör jag igen om inte förr men jag kan inte vara uppe sent annars hade jag fått tid till detta med.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: