lördag 14 januari 2017

Lördag 14/1-2017 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig en macka och tog tabletten. Sedan fick jag i mig resten av frukosten. Och så en kopp kaffe. Så sedan har jag inte gjort mycket idag och gick igång med stretchen till tre tiden men gav upp idag och satte igång med middagen. Hade idag pepparbiff med pepparsås men inte den jag brukar ha utan en annan den var okey men jag skulle ha gjort halva flaskan inte hela som jag gjorde. Så sedan såg jag en serie och sedan en till och så var jag klar med middagen. Tog mig en choklad som istället för kaffe idag. Så mer? Jo jag satte mig och spelade lite piano med idag ett tag sedan gav jag upp för dagen. Så mer? Jo jag läste ett par kapitel igen innan jag la ner för dagen. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja gjorde armhävningarna idag sedan gav jag upp för dagen hoppade stretchen idag tar igen det till måndag då jag skall göra allt igen är tanken och nu tror jag att jag kan göra det i alla fall.

ROMAN: Ja läste idag och jag har kommit på en hel del till måndag då jag skall köra igen är tanken men vi får se hur jag sover.

MUSIK: Ja jag har lyssnat på låten igen och jag kommer inte lägga upp den den är inte bra nog för att lägga upp. Jag får göra en ny och hoppas att den blir bättre. Men till tisdag så går jag igång med pianot igen fram till april sedan är det slut.

TECKNING: Ja jag körde lite idag glömde säga det där uppe men jag satte mig ett tag och gjorde en men till imonn så kör jag igen och då på tid får vi se hur det går då. Jag har fem minuter på mig och teckna jag vet inte hur länge jag annars sitter med vi får se imonn hur det går då.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: