lördag 7 januari 2017

Lördag 7/1-2017 20:28

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt glömde ta tabletterna och sedan när jag tog dem så var det redan kört. Jag brukar glömma när jag skall smörja till 21:30 då skall jag ta tabletterna och sedan smörja men jag glömmer tabletten och så smörjer jag istället så även igår. Så så idag vaknade jag till elva tiden och kom ur sängen för att få i mig mackan och tabletten och sedan la jag mig igen. Jag låg ända till två idag innan jag kom ur sängen. Så så jag hoppade teckningen idag och satte mig och läste lite sedan körde jag igång med middagen. Hade idag fläsk och mos gott mos och såg en film som var så där. Så mer? Jo ikväll innan jag gick upp här så pillade jag lite med sången men mer om detta nedan. Nä jag är klar för dagen och en kass dag har det varit men jag tar igen det tills imonn, hoppas jag.

TRÄNING: Jaha skulle idag ha kört stretch men hoppade det idag tar igen till nästa vecka då jag skall kör igen och då skall jag lägga till armhävningar till stretchen igen har hållit upp med detta nästan ett år nu och nu är det dags att köra igen.

ROMAN: Ja idag tog jag tid och läste ett par kapitel men jag tror att det är som jag trodde och då är det inte så spännande men jag hoppas på en twist på slutet annars är den så där och jag läser som jag sa innan offer utan ansikte av Ahnhem. Och man vet redan vem mördaren är men som jag sa så hoppas jag på en twist så kan den sluta bra men vi får se det är långt kvar att läas ännu.

MUSIK: Ja idag just innan jag gick igång med bloggen så pillade jag lite med låten men jag skulle lägga på revurb men de har ändrat denna så jag vet inte hur man göra med den men jag skall kolla på det en dag så skall vi se om jag inte kan få till nått gott med det ändå. Det är mycket med det tekniska att pilla med som jag inte vet nått om så vi får se hur det går.

TECKNING: Ja idag så sket det sig men jag kör imonn om jag sover vill säga men jag hoppas det. Så mer om detta imonn.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: