onsdag 4 januari 2017

Onsdag 4/1-2017 20:26

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen. Vaknade ett par gånger under naten och till 10:30 så var jag seg och låg till elva tiden. Stack då upp snabbt och fick i mig en macka och sedan tabletten. Ja om ni undrar varför det är så viktigt att ta tabletten i tid så räcker tabletten i ett dygn och tar jag då sent så tar jag nästa tidigt och då får jag för starkt dos. Så jag får ta tabletten ungefär till 11:20 tiden varje dag. Så sedan fixade jag mig och så körde jag en stor frukost idag med ägg bacon och bröd. Så sedan efter detta så la jag mig och låg sedan fram till två idag, jag var illa seg idag kände jag när jag la mig. Men till 14:30 så gick jag igång med musiken och körde den sedan till 16:00 tiden då jag gick igång med middagen. Hade idag karréer med ris idag och såg inte på nått idag på teven hade inte nått att se idag igen. Men snart kommer väl mina serier igen hoppas jag. Men jag tror att det blir lite för många serier sedan när de väl går igång men vi får se om de kommer igen eller inte alla kommer inte tillbaks tror jag men vi får se. Just nu är det inte nått att se sedan kommer en till på FOX legion som jag tror är rätt bra men då inte förrän till februari. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo en sak till datorn är inte lagad ännu så jag tror jag tar en chatt imonn tar lång tid tycker jag. De fick delen den andre och den är inte monterad ännu, så jag skall ta och höra kommer nog inte få datorn denna veckan i alla fall. Suck.

TRÄNING: Jaha imonn så kör jag igen då och då skall jag köra cykeln och gång och sedan stretchen med hoppas jag. Som vanligt så hoppas jag på bra sömn inatt.

ROMAN: Ja glömde att läsa idag men jag tror jag tar lite nu innan jag lägger mig för dagen. Men jag håller mig till planen att köra igång igen till vecka tre.

MUSIK: Ja fick till en vers och refrängen idag refrängen kan jag göra en gång men verserna måste jag göra alla. Har lite svårt att sjunga men jag hoppas att det blir bättre med tiden jag kör. Kör igen till fredag hoppas då få till vers två och tre sedan är det ett break som jag kanske gör något med. Vi får se.

TECKNING: Ja jag hoppas få till en tid till denna punkten med men jag får se om jag hinner med det.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: