söndag 29 januari 2017

Söndag 29/1-2017 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt igen kom inte ur sängen förrän till halv tolv idag fick i mig en macka och sedan tabletterna och så fick jag sedan fixa till mig och äta resten av frukosten. Grannarna hade fest igår. så gick jag igång med att dammsuga och efter det så satte jag igång med pianot fram till 15:00 tiden. Då jag gick igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en film som var kass mer hann jag inte idag på teve fronten. Så mer? Jo jag satte mig idag och uppdaterade hemsidan lite idag hade glömt ett par grejor som jag fixade idag så en liten uppdatering som jag inte la som uppdateringar utan som extra bara. Jag hade glömt att sätta till 2017 och så hade jag glömt att lägga till nya cubase 9 i mina instrument. Så mer? Jo sedan efter middagen så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag igång att teckna gjorde lite idag och det gick okey trotts att jag inte har linjal. Så mer? Jo jag spelade lite idag men det gick inte bra alls måste ha mer tid när jag spelar för att komma någon vart. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn då det är träning och innan detta tandhygienisten till två tiden.

TRÄNING: Ja har packat fram mina träningskläder och jag är redo för träningen imonn. Så om jag sover så skall jag köra allt imonn med så jag hoppas på sömn.

ROMAN: Ja vi kör igen imonn om jag sover vill säga. Så jag hoppas att tabletten tar idag och att jag sover sedan hela natten. Vi får se hur det går med det imonn.

MUSIK: Ja fick inte gjort nått på låten denna veckan men nästa har jag inte nått att göra så då skall jag köra igen. Skall lägga på sång och sedan kör och kanske mer där till. Vi får se hur det låter nu när jag har fixat till den. Ja spelade två timmar idag och det gick bra jag tycker att jag lär mig snabbare nu än innan men ändå tycker jag att det tar en jävla tid men det gör det sa han.

TECKNING: Ja körde lite på förra brevet och sedan på det nya och det gick okey idag. Trotts att jag inte har linjal så gick det okey. Det är perspektiv. Så får vi se om jag har råd att köpa plattan denna månaden eller inte. Har nästan gjort slut på blocket men jag kan använda baksidan med tänkte jag idag så har jag ett helt block till att göra innan jag måste köpa nytt. Men det går okey.

Så dagen är slut och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: