söndag 15 januari 2017

Söndag 15/1-2017 20:14

DAG: Jaha till natt och en kass natt men inte nog med detta jag fick ett samtal till åtta tiden och kom yrvaket ur sängen och kom inte på vad jag skulle säga. Efter detta så sket sig hela dagen. Jag kom ur sängen till nio tiden och åt till 11:00 tiden nä jag gick igång med frukosten då och tog sedan tabletten till 11:30. Så efter detta så fick jag ringa ett antal samtal och allt sket sig. Så efter detta så satte jag mig en stund och spelade lite piano men jag gav upp. Så sedan till tre tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag köttfärssås och makaroner och såg en serie när jag åt. Så efter detta så har jag inte gjort nått fram till nu. Jo jag satte mig och läste lite innan jag gav upp dagen. En skit dag idag. Vi får se hur det går imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag sover men tror inte det. Men jag kan hoppas i alla fall. Jag har gjort klart med träningskläder i alla fall.

ROMAN: Ja tanken var att köra igång imonn men jag tror inte jag kan det måste göra annat imonn. Vi får se hur det går.

MUSIK: Ja sket sig idag men jag hoppas att jag kan köra lite till tisdag då det är kurs med.

TECKNING: Jo jag hann med lite idag men jag har mer att göra på brevet så jag kanske kan göra sedan hoppas jag i alla fall.

Så slut för idag och tack för idag ses igen imonn. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: