måndag 16 januari 2017

Måndag 16/1-2017 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade till nio tiden och kom ur sängen sedan gick jag igång med frukosten men fick inte i mig den med en gång. Jag kunde inte äta frukosten för jag skulle ta tabletten till 11:30 och klockan var bara 10:30. Så jag fick vänta tills klockan slog 11:20 då fick jag i mig tabletten och frukosten. Så sedan skulle jag ringa ett samtal till ett men innan detta fick jag ett samtal från morsan. Så till ett så ringde jag och nu vet jag hur vi skall göra gäller bara att få med morsan med det. Och det kommer lösa ett av problemen jag har tar ett i taget så får vi se om jag kan lösa dem alla. Så sedan var det att vänta på att klockan skulle slå tre då jag stack till träningen. Sedan hem och stretch och så middag på det. Så mer? Har inte hänt så mycket idag men jag fick ändå hjälp och det var en bra dag ändå. Nä jag kommer inte på mer idag ses igen imonn. Då går pianot igång igen och jag skall om allt går som jag vill gå igång med romanen igen. Vi håller tummarna för det och natten med tummar.

TRÄNING: Ja missade idag en övning och cykeln men det var idag fullt med folk och jag tänkte tar det en annan dag. Men träningen gick bra idag och jag stretchade när jag kom hem och armhävningar så en bra dag trotts kass natt.

ROMAN: Ja idag så ringde jag men imonn så skall jag köra om jag sover vill säga. Vi hoppas på det och så räknar jag med era tummar.

MUSIK: Ja har sedan uppehållet lärt mig alla durackord med alla omvändningar och det är jag nöjd med. Jag kan inte ta dem utantill men jag kan dem och jag får vara nöjd med det så skall jag nu lära mig mer ackord hoppas jag vi får se imonn hur det går.

TECKNING: Ja skall köra tills imonn tänkte jag lite har massor att ta igen det var flera övningar efter den jag gjorde i söndags. Så imonn hoppas jag kunna köra lite och sedan ett par gånger till denna veckan. Så kommer nog nästa brev till nästa vecka hoppas jag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: