fredag 27 januari 2017

Fredag 27/1-2017 20:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och igår när jag tillslut la mig så var grannen igång och jag kunde inte somna på länge. Så sedan så vaknade jag igen till tre tiden eller om det var halv fyra och låg sedan vaken till 10:30 ja jag kanske somnade en gång innan. Men till 10:30 så gick jag igång med frukosten och tog en storfrukost idag. Ägg bacon och stekt bröd. Så och dagen var kass så jag gjorde inte nått förrän jag stack på ett besök till två tiden. Så sedan gick jag hem idag och det tog en 17 minuter och det är jag nöjd med. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag korv och pommes och såg en film. Jo jag såg en film med innan jag stack idag. Deadpool den var väl okey sedan såg jag en film till när jag åt det var kung fu panda tre den var också okey. Så mer? Ja mer? Jo jag hann med lite piano idag med efter middagen skall köra mer imonn då jag bara skall ut och hämta ett recept sedan är det stretch och så pianot på kvällen sedan hoppas jag i alla fall så att inget mer kommer upp. Så mer? Nä kommer inte på mer idag men jag hoppas att jag sover bättre inatt och att grannarna inte är vakna när jag lägger mig. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja om det nu går som jag vill så skall jag ut imonn till apoteket och sedan hem och så skall jag köra storstretchen imonn. Så jag hoppas att jag sover inatt.

ROMAN: Ja fick inte nått gjort idag men jag tar igen det imonn om jag sover vill säga men jag hoppas det.

MUSIK: Ja lite piano idag och jag får vara nöjd med det så kommer jag igen tills imonn med mera piano då. Så jag klarar läxan och så kör jag låten igen till onsdag och fredag så hoppas jag att jag inte måste göra nått mer då.

TECKNING: Ja söndag så kör jag igen är tanken i alla fall. Vi tror på det så ser vi till söndag hur det gick.

Så dagen är slut och igen en kass dag men vi hoppas att imonn blir bättre och som vanligt så börjar vi med sömn och det hoppas jag att jag får inatt. Nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: