tisdag 3 januari 2017

Tisdag 3/1-2017 20:37

DAG: Jaha till natt igen då  ja och en kass natt igen vaknade tidigt idag men somnade sedan om igen kom ur sängen till 10:30 tiden men jag var seg idag och hade inte lust att komma ur sängen men gick upp ändå. Fick i mig frukosten och så fick jag i mig tabletten med. Så till ett tiden så stack jag till ICA för att handla lite tog ut 200 och köpte för 237 jag hade en tjuga i plånboken och sedan tog jag små pengar och så fick jag ihop pengarna. Nu har jag 400 kvar som då skall räcka till den 25é och som vanligt blir det hårt men måste komma igen denna månaden har legat efter tre månader nu. Så nu får jag ligga lågt tills jag får pengar igen och då skall det räcka med 400 det måste det annars kommer jag efter igen denna månaden med. Så kom hem och till två tiden gick jag igång med musiken och körde den idag fram till 15:30 tiden då gav jag upp för dagen mer om detta nedan. Så sedan fick jag i mig middagen hade idag kotletter med pommes och såg lite på teven med såg en gammal serier idag hade inget att se idag alls. Så mer? Jo jag fick i mig en  kopp kaffe och så åt jag lite jordnötter som jag köpte idag gick på en tia så jag tog trotts att jag inte har pengar till det. Så mer? Jo jag lyssnade på musik idag och läste ett par kapitel ut nya boken med innan jag gick igång med bloggen. Så mer? Jo jag uppdaterade min wordpress idag till det senaste med. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer ses igen imonn.

TRÄNING: Ja till torsdag kör jag igen så hoppas jag att jag kan köra cykeln och gången med denna gång.

ROMAN: Ja fick i mig ett par kapitel idag till musik och det gick bra. Vi får se om jag sover bättre till vecka tre då kör jag igång igen hoppas jag.

MUSIK: Ja idag gick det trögt att komma igång och jag tror att en granne var hemma med men jag fick till en vers och en refräng med men måste gå ner i tonläge och sedan lägga på kör gick inte idag för jag sjöng för högt idag det är gitarrens fel som gör att jag går upp den har en överton så jag sjunger efter istället för där jag skall sjunga men jag hoppas att jag kan fixa till det imonn. Men det blir inte så bra men skall höra imonn igen om det blir bättre då men troligen så läggar jag ut det på hemsidan när det bara blir okey. Men kommer igen imonn med mer info då.

TECKNING: Ja måste köra mer på denna punkt men jag vet inte när jag skall göra det. Om jag nu skall läsa igen så kanske jag kan få till en timme till detta  med och det behövs om jag skall lära mig att teckna. Kursen går under 28 månader och jag är på brev fem nu.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: