måndag 9 januari 2017

Måndag 9/1-2017 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen och detta trotts att jag tog starka tabletter igår. Vaknade ett otal gånger under natten och kom ur sängen till 11:00 tiden. Fick i mig en liten frukost idag och tog tabletten till 11:30 tiden. Så efter detta var det bara att vänta på paketet som skulle komma och till 12:30 kom det. Så jag fick den ur kartongen och lät den sedan stå i två timmar innan jag gick igång med den. Men jag satte i alla sladdar och gjorde klart om ni undrar varför jag inte slog igång den så är det inte bra att köra igång en kall dator så jag lät den stå så att den blev varm och allt gick igång som det skulle och till och med en app gick igång och varför vet jag inte den hade jag gett upp på mer den gick igång igen. Så sedan så uppdaterade jag HPs assistent och skulle sedan ladda in ja nu ladda in lite men jag tror inte det gick som det skulle mer om detta imonn. Jag kör det nu och nä det är inte som det skall, men vi får se vad som händer med det ni får veta imonn. Så mer? Jo till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Men jag hoppade stretchen idag efter kass natt så jag tar igen det till torsdag igen om jag sover bättre då. Så mer? Jo jag fick i mig middagen och så nu sitter jag och hoppas att det skall gå bra att ladda in uppdateringar igen vi får se. Så mer? Känns ändå bra att få igen datorn har saknat den.

TRÄNING: Ja seg natt och segt så jag hoppade cykeln för att det var upptaget och sedan la jag ner gången med och gick hem. Så hoppade jag stretchen och så var det med det denna gång. Men jag kommer igen till torsdag igen.

ROMAN: Ja idag har jag inte läst nått men imonn så kör jag igen. Till nästa vecka så är tanken att jag skall köra igång igen så vi hoppas på det.

MUSIK: Ja då blir det sång imonn och jag måste göra om lite och sjunga om igen hörde lite fel som jag inte hörde innan så jag kör imonn.

TECKNING: Ja jag hoppas att jag kan köra lite på denna punkt med innan söndag. Jag hoppas att allt går som det skall bara så.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: